fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

Halálos baleset a 8-as főúton - Átfejtik a kamion


 
Halálos baleset a 8-as főúton - Átfejtik a kamion rakományát, nem szivárog az anyag

    Ajka, 2012. július 21., szombat (MTI) - Átfejtik annak a kamionnak a rakományát, amely a 8-as főúton személyautóval ütközött Ajka-Bakonygyepesnél - közölte a katasztrófavédelem Veszprém megyei szóvivője az MTI-vel szombaton.

    Bakos György tájékoztatása szerint a tartálykocsi nyomás alatt lévő oxigént szállított, ami veszélyes árunak számít. Hangsúlyozta: bár az oldalára borult kamionból nem szivárog az anyag, a katasztrófavédelem munkatársai folyamatos felügyelet alatt tartják azt. A helyszínen a veszprémi és az ajkai tűzoltók mellett a műveleti szolgálat szakemberei is ott vannak.
    A rakományt szállító cég Budapestről mentesítő autót küldött a baleset helyszínére, az oxigén átfejtése várhatóan két-három órát vesz majd igénybe - közölte Bakos György.
    Czirner József, az Országos Mentőszolgálat regionális orvos-igazgatója korábban azt közölte, hogy a balesetben a személyautó utasa, egy nő életét vesztette. Az autó vezetőjét súlyos sérülésekkel vitték az ajkai kórházba, a kamionsofőr nem sérült meg a balesetben. A helyszínre egy mentőhelikopter és négy mentőautó érkezett.
    A rendőrség közlése szerint jelenleg teljes útzár van érvényben, a forgalmat Ajkarendek felé terelik. A balesetet szenvedett személyautó svájci rendszámú.
 

hvk bpt

MTI 2012. július 21., szombat 10:13
 
Aktuális árfolyamok
Hirdetés