fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

Baleset az M0-son - Több kilométeres a kocsisor


 
Baleset az M0-son - Több kilométeres a kocsisor - FRISSÍTETT (új: rendőrség)

    Budapest, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Hat kilométeres kocsisor alakult ki baleset miatt az M0-s autóúton - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délután az MTI-vel. Áll a forgalom az M1-es és az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjaiban is. A rendőrség azt ajánlja, hogy aki teheti, kerülje el a környéket.

    Beluzsárné Belicza Andrea utalt arra: dél körül három teherautó összeütközött az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 15. kilométerszelvénynél, ezért először teljes, majd részleges útzárat rendeltek el, amelyet kora délután feloldottak.
    A szóvivő közlése szerint épp hogy megindult a forgalom, amikor két, egymás mellett haladó kamion tükre összeért, s a két jármű eltorlaszolta az autóutat a 8-as kilométerszelvénynél. Az újabb baleset érintettjei a helyszínelőkre várnak, miközben hat kilométeres dugó keletkezett a környéken.
    Az MTI információi szerint több kilométeres kocsisor alakult ki az M7-es és az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán is, mert az autók nem tudnak az M0-s felé letérni.
 

htm bám blz

MTI 2012. július 19., csütörtök 16:17
 
Aktuális árfolyamok
Hirdetés