fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

Egy sávon halad a forgalom az M7-es autópályán Pol


 
Egy sávon halad a forgalom az M7-es autópályán Polgárdinál

    Székesfehérvár, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - A külső sávban már halad a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 77-es kilométer közelében Polgárdinál, azon a szakaszon, ahol a csütörtök kora reggel baleset miatt teljes útzár volt; a balesetnek egy életveszélyes sérültje van - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

    Németh-Kész Mónika rendőr őrnagy tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon a kora reggeli balesetet megelőzően hajnalban három teherautó karambolozott. A forgalom emiatt lelassult, feltorlódott, egy nagy sebességgel haladó gépkocsi pedig fékezés nélkül belerohant a kocsisor végén haladó kamionba, s 11 méteren tolta maga előtt.
    A katasztrófavédelem ügyeletese korábban arról beszélt, hogy két kamion is érintett a balesetben.
    A megyei rendőrség szóvivője azt mondta, a balesetet okozó gépkocsi életveszélyesen megsérült vezetőjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A kamionsofőr nem sérült meg.
    Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzár volt.
    A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint ennek a karambolnak a kapcsán rövid időre le kellett zárni az autópálya Balaton felé vezető sávjának a baleset helyszínével párhuzamos szakaszát is, mivel a törmelékek beszennyezték az ottani belső sávot.
 

kf bcl ksy

MTI 2012. július 19., csütörtök 10:02
 
Aktuális árfolyamok
Hirdetés