fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

Kamionbaleset a 86-os főúton - Feloldották az útle


Baleset-közút
Kamionbaleset a 86-os főúton - Feloldották az útlezárást Répcelaknál

    Szombathely, 2012. július 17., kedd (MTI) - Feloldották az útlezárást, helyreállt a közlekedés a 86-os főúton Répcelak közelében, ahol kedd délelőtt három kamion, köztük egy szén-dioxidot szállító tartálykocsi, valamint egy személygépkocsi szenvedett balesetet - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedd este az MTI-vel.

    A főúton kedd délelőtt egy Csorna felől Répcelak irányába tartó pótkocsis teherautó ismeretlen okból áttért a szemközti oldalra, és nekiütközött egy szén-dioxidot szállító tartálykocsinak.
    Leibinger Eszternek, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletesének korábbi tájékoztatása szerint az ütközés következtében a tartálykocsi a jobb oldali vízelvezető árokba, míg a pótkocsis teherautó a bal oldali mezőgazdasági területre borult, a járművek szétszóródó alkatrészei pedig nekicsapódtak egy szlovák rendszámú személygépkocsinak és egy lengyel rendszámú kamionnak.
    Az oldalára boruló tartálykocsit, amelyből szivárgott a folyékony szén-dioxid, előbb daruval felállították, majd a benne lévő anyagot egy másik tartálykocsiba fejtették át - közölte a szóvivő.
    A műszaki mentés idején a rendőrök elterelték a forgalmat.     
    Az MTI-t a mentőszolgálat ügyeletén kedd délelőtt arról tájékoztatták, hogy a balesetben két ember sérült meg könnyebben, őket a mentők a helyszínen látták el.
 

bcsp bám blz

MTI 2012. július 17., kedd 18:38
 
Aktuális árfolyamok
Hirdetés