fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

Fuvarmágnás


 
     Nincs is izgalmasabb dolog, mint egy szállítmányozó cég élére állni. A FuvarMágnás-ban egy egészen hatalmas város áruforgalmát kell úgy megszerveznünk, hogy minden időben eljusson a kívánt helyre, és még nyereséges is legyen a buli. A grafika menedzserjátékokhoz képest egészen kellemes, részletekben gazdagon, real time szemlélteti cégünk fejlődését.

fuvarmarket      A FuvarMágnás (Freight Tycoon) egy gazdasági-szimulátorprogram, mely a játékos szervezési képességeit teszi próbára, aki egy szállítmányozási cég vezetőjének a feladatait vállalhatja magára. Döntenie kell szerződésekről, tartania kell a kapcsolatot az ügyfelekkel, és a beosztottjait is el kell látnia munkával. Az irodai munka is elengedhetetlen része a sikeres üzleti vállakózásnak: alkalmazottak szerződtetése, elbocsátása, új járművek vásárlása és a technikai adatok figyelemmel követése mind a játékos feladata.


     Természetesen nem szabad elfeledkezni a versenytársakról sem, akiknek célja a játékos cégének a kiszorítása a piacról. A program egy teljesen 3D-os világban játszódik, figyelembe véve a különbözô terep típusokat és az évszakok változását. Az épületek, a járművek, és a főhadiszállás külseje az eseményeknek megfelelően változik. A Fuvarmágnás nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy a játékos felépítse a saját szállítmányozási cégbirodalmát.

Aktuális árfolyamok
Hirdetés