fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

A Waberer\'s 600 új vontató beszerzéséről döntött


A Waberer's 600 új vontató beszerzéséről döntött

A Waberer's International Zrt.600 új DAF nyerges vontatóval frissíti flottáját - közölte a cég szerdán az MTI-vel abból az alkalomból, hogy az első 250 járművet Eindhovenben, a DAF európai központjában Ron Bonsen, a DAF igazgatóságának kereskedelemért felelős tagja adta át Wáberer György elnök-vezérigazgatónak.

    A megrendelt 450 nagyteljesítményű, és a 150 közepes hatótávolságú fuvarozásra optimalizált vontató mintegy harmada a legújabb Euro 6-os modell; utóbbiakat a jövő év első felében szállítja a gyár.
    Valamennyi nyerges vontatóban környezetkímélő Euro 5 EEV, illetve Euro 6 besorolású motor lesz.
    "Nemzetközi piacokon elért sikereinket annak köszönhetjük, hogy megrendelőinknek a legnagyobb megbízhatóságot a legkedvezőbb díjak mellett biztosítjuk - idézi a közlemény Wáberer Györgyöt, a cég elnök-vezérigazgatóját.


    "A társaság fejlődésének legfőbb motorja a működés hatékonyságának további javítása, amelyet a fiatal, átlagosan 2 éves fuvareszköz állomány gazdaságos üzemelése támogat. Ez pedig sok egyéb intézkedés mellett elengedhetetlen ahhoz, hogy a Waberer's a megrendelők logisztikai költségeit a versenytársakhoz képest nagyobb arányban csökkentse a nemzetközi fuvarpiacon. 2014-ben értékesítési árbevételünk kétszámjegyű növekedésére számítunk" - idézte a közlemény  Wáberer Györgyöt.
 

gkj egr hgp

MTI 2013. december 4., szerda 12:41
Aktuális árfolyamok
Hirdetés