fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

E-útdíj - Eredménytelen a fizetéshez kapcsolódó tá


E-útdíj - Eredménytelen a fizetéshez kapcsolódó távközlési tender

    Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Eredménytelennek nyilvánította a meghiúsult használatarányos útdíjfizetési tenderhez kapcsolódó, távközlési szolgáltatásra kiírt közbeszerzést az ajánlatkérő Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. - az eredmény a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

    A hirdetmény nélküli, tárgyalásos közbeszerzés a használatarányos elektronikus útdíjfizetési rendszer fedélzeti berendezéseihez (OBU egységhez) kért 280 ezer SIM kártyát, továbbá adatszolgáltatást és felügyeletet.
    A tenderre mindhárom mobil társaság - a Telenor Magyarország Zrt., a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt. - is adott be ajánlatot.
    A közbeszerzésnek a meghiúsulását azzal indokolja az ÁAK, hogy az eredeti, a „Elektronikus útdíj rendszer (UD) teljes körű implementációja” megnevezésű közbeszerzés nyertes ajánlattevője (a Getronix) január 18-án közölte: nem írja alá a szerződést. Emiatt az ajánlatkérő "nem képes" szerződni az ahhoz kapcsolódó távközlési szolgáltatásra.
 

ghg gkv hgp

MTI 2013. február 8., péntek 11:59
Aktuális árfolyamok
Hirdetés