fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

Baleset miatt áll a forgalom az M5-ösön a főváros


Baleset-közút
Baleset miatt áll a forgalom az M5-ösön a főváros közelében

    Budapest, 2013. február 1., péntek (MTI) - Három jármű összeütközött, egy ember a roncsok közé szorult az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a régi M0-s kereszteződésénél. A környéken hatalmas a torlódás - közölte a katasztrófavédelem és az Útinform pénteken az MTI-vel.

    Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a karambol során kamionba szaladt bele egy másfél tonnás kisteherautó, amelynek sofőrjét a műszerfal a vezetőfülkét a raktértől elválasztó lemezhez nyomta. A tűzoltók speciális eszközökkel igyekeznek kiszabadítani a roncsból a férfit. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen mértékben sérült meg a sofőr.
    A baleset az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 17-es kilométer közelében történt; kamion, személygépkocsi és teherautó ütközött össze - közölte honlapján az Útinform.
    A helyszínelést és a műszaki mentést megkezdték, ezért Budapest felé áll a forgalom. Az ellenkező, Röszke felé vezető irányban ugyanazon a szakaszon két tűzoltóautó foglalja el a belső sávot, emiatt az M0-s déli szektorában az M5-ös felé óriási a torlódás.
    Az M0-s keleti szektorában a 4-es út felől érkezőket már a gyáli csomópontnál leterelik, a járművek a Gyál és Alsónémedi közötti úton érhetik el az 5-ös utat - írta az Útinform.
 

htm bcl ppd

MTI 2013. február 1., péntek 13:42
Aktuális árfolyamok
Hirdetés