fuvarozás
Bejelentkezés az oldalra
Legújabb szabad áruk
#1206 - szabad áru Honnan: Debrecen(HU)
Hová: Bors(RO)
2017-08-30 - 2023-08-30
Bővebben »
Legújabb szabad autók

általános felhasználási feltételek


A FuvarMarket.hu Általános Felhasználási Feltételei.

 

Az Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) tartalmazza a fuvarmarket.hu online fuvarozói és szállítmányozási fuvarbörze használatára vonatkozó feltételeket. A regisztráció során „Regisztrálok” gombra való kattintással, illetve a honlap használatával a Felhasználó, elfogadja a jelen Általános Felhasználási Feltételeket és vállalja, hogy az oldal használata során ezen feltételeket betartja.

 

A fuvarmarket.hu (a továbbiakban: FuvarMarket vagy fuvarbörze) fenntartja a jogot jelen felhasználási feltételek egyoldalú módosítására, amely módosításról előzetesen a Felhasználót tájékoztatja.

 

Szolgáltatás, regisztrálás.

 

A FuvarMarket online szolgáltatása elérhető mindazon fuvarozók, szállítmányozók, szállíttatók, jogi és cselekvőképes személyek, gazdálkodó szervezetek vagy bárki számára, akik regisztrálnak, elfogadják jelen felhasználási feltételeket és elismerik, hogy saját akaratukból a hozzájuk tatozó valós adatokkal és elérhetőségekkel regisztráltak.

 

Amennyiben a FuvarMarket tudomására jut, hogy a regisztráció során nem a valós adatok kerültek megadásra, fent tartja a jogot annak kivizsgálására és annak bebizonyosodása esetén a felhasználó kizárhatja a fuvarbörze használatából.

 

A regisztrációt követően a Felhasználó adatlapja minden általa megadott információval ingyenesen megjelenik az oldalon és elérhető lesz más az oldalt látogatók számára, akik megkeresheti ajánlataikkal.

 

A Felhasználó a regisztráció során elfogadja, hogy a FuvarMarket hírlevelet küldjön, vagy ajánlatokkal az általa megadott elérhetőségeken megkeresse.

 

A FuvarMarket.hu online piacterén lehetőség van hirdetés, szabad teherautó vagy szabad rakomány feltöltésére, a Felhasználó erre csak akkor jogosult, ha vállalja a hirdetés valósságát és annak érvényét vesztését követően azt haladéktalanul törli.

 

A hirdetési lapon meg kell jeleníteni a meghirdetett rakomány, szabad autó vagy szolgáltatás pontos, a valósággal megegyező paramétereit és tulajdonságait.

 

Kizárólag konkrét valós rakomány vagy szolgáltatás hirdethető. Mindez a fenti feltételeknek betartása mellet teljesen ingyenes.

 

A regisztrációt követően a szolgáltatások használatához, rakománykereséshez és az ingyenes hirdetés feladáshoz be kell jelentkezni az oldalra.

 

A Fuvarmarket.hu oldalon mindenki ingyenesen hirdetheti szabad szállításra váró áruját, szabad teherautóját, feladhatja saját hirdetését. A hirdetések szabadon láthatók a más látogatók számára és részletesen megtekinthetők a hirdető elérhetőségeivel a regisztrációt követően.

 

A regisztrációkor megadott adatokat statisztikai és marketing célokra felhasználhatja.

 

A FuvarMarket.hu fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációkor megadott adatok alapján Felhasználóinak célzott hirdetéseket, reklámleveleket küldjön és tájékoztassa a felhasználót az oldal működését érintő esetleges változásokról.

 

Az online fuvarbörze működtetését a Fuvarmarket.hu közvetítőként végzi. A FuvarMarket nem vállal felelősséget az oldalon elérhető szolgáltatások hibájával vagy azok működésének megszűnésével kapcsolatban. Továbbá nem vállal felelősséget a felek között elmaradt vagy létrejött szerződésekkel és az azok későbbi következményiért és az oldalon lévő hirdetések, a hirdetők valósságáért. A fuvarmarket.hu működését az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekrtv.) rendelkezései szerint végzi.

 

Adatkezelés és adatvédelem.

 

A Felhasználó a regisztrációval és az oldal használatba vételével kijelenti, hogy hozzájárul, hogy a Fuvarmarket.hu internetes oldal a regisztráció során megadott adatai kezelje.

 

Az adatkezelés célja:

 

A regisztráció során megadott adatok elérhetőek az oldalon szintén regisztrált felhasználók számára, akik megkeresheti ajánlataikkal vagy jelentkeznek a felhasználó által meghirdetett szolgáltatásokra, hirdetésekre. A Felhasználó az által feladott hirdetésekhez rendelt adatokkal igazolhatja hitelességét és lehetővé teszik, hogy más regisztrált tagok a Felhasználó az általa megadott elérhetőségeken megkeressék.

 

A Felhasználó kérheti az adatai törlését, aminek a FuvarMarket.hu haladéktalanul köteles eleget tenni. A FuvarMarket.hu vállalja, hogy a törlés késének az általa lehetséges legrövidebb időn belül eleget.

 

A felhasználó által megadott adatokat a más felhasználók megismerhetik a nyilvánosan elérhető felhasználói adatbázisból.

 

A regisztráció során a „Regisztrálok” gombra való kattintással a Felhasználó, kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja a jelen Általános Felhasználási Feltételeket.

 

FuvarMarket.hu

Aktuális árfolyamok
Hirdetés